We ship worldwide Secure payments by PayPal
Lično preuzimanje naručenih artikala radnim danima (ponedeljak-petak) od 8-15 h na adresi: BP Nešković, Gradiška cesta bb, Centar Nova Topola, 78400 Gradiška.

Dostava & Reklamacije

✔ ARTIKLI U OVOJ PRODAVNICI SU POTPUNO NOVI & 100% ORIGINAL

Dostava

POŠTARINA

Ukupna težina paketa

0 - 100 gr

100 - 250 gr

250 - 500 gr

500 - 1000 gr

1000 - 2000 gr
Cijena
3,5 eur
6 eur
7,50 eur
12 eur
15 eur

Sve narudzbe se salju direktno iz Republike Srpske, Bosna i Hercegovina.

Troškovi isporuke se računaju automatski kada završite sa naručivanjem i krenete u proceduru plaćanja. Oni zavise od težine in same veličine paketa. Na raspolaganju je samo jedna opcija dostave koja se računa na osnovu težine paketa. Mi saljemo pakete širom svijeta. Ako neki artikal ne možemo da šaljemo van Bosne, biće jasno označeno i vidljivo kraj tog artikla i naznačeno u njegovom opisu proizvoda.

Isporuka na području B&H

Isporuka narudžbe za B&H koristimo usluge Poste Srpske. Paket normalno stižu za 2-3 radna dana.

Ukoliko Vam naručeni artikli trebaju hitno, nazovite nas telefonom, mi ćemo pokušati pomoći ali brži servisi su mnogo mnogo skluplji.

Pakete šaljemo u roku od 24 sata od potvrde uplate od strane PayPal servisa, i šaljemo svaki radni dan od Ponedeljka do Petka i ponekad šaljemo i subotom takođe. Narudžbe koje su poslane do podne, biće poslane istog dana (ne garantujemo za svaku posiljku, ali žestoko se trudimo da tako bude!).

Isporuka za Inostranstvo
Mi šaljemo pakete sa brojem za praćenje paketa na bilo koju adresu širom svijeta, i za to koristimo usluge Pošta Srpske. Za veće narudžbe možemo koristiti usluge službe kao što je  DHL. Imajte u vidu da postoje ograničenja za slanje nekih proizvoda na pojedine međunarodne destinacije.

U pojedinim slučajevima, kada Vaša narudžba pređe težinska i dimenzijska ograničenja koje propisuje služba Pošta Srpske, u tom slučaju možemo poslati Vašu narudžbu u nekoliko odvojenih paketa koji zadovoljavaju standarde slanja pošiljke. Ako to Vama predstavlja problem, kontaktirajte nas prije nego li pošaljete narudžbu tako da možemo da nađemo za Vas alternativni načina slanja narudžbe na Vašu adresu.

Vrijeme isporuke naručenih artikala je različit zavisno od dijela svijeta iz kojeg se naručuje. Za narudžbe poslane iz Evrope očekivano vrijeme isporuke je 12 do 18 radnih dana, 18 do 22 radna dana za Sjevernu Ameriku i oko 25 radnih dana za Australiju /Novi Zeland.

Molimo Vas da obratite pažnju da troškovi poštarine naručenih artikala koje mi prodajemo zavisi od težine paketa. Da bi poštovali pravila poštanske kompanije čije usluge koristimo, kompletna težina paketa će biti zaokruživana na sledeću veću težinsku jedinicu koja je važeća prema standardu poštanske kompanije.

Praćenje naručenih artikala

Paketi koji imaju broj za praćenje se brže isporučuju i osigurani su od eventualnog gubitka i oštećenja paketa. Mi koristimo usluge poštanske kompanije:

Pošte Srpske : tracking link

Naši kupci ponekad nas pitaju da li imamo dodatne informacije kretanja naručenog paketa.; Imamo ako poštanske kompanije u lancu dostave omogućuju uvid u kretanje paketa, u većini slučajeva imamo informacije gdje se paket nalazi!

Narudža nije još stigla?

Dobre vijesti su te da više od 99% narudžbi stigne na vrijeme i potpuno sigurno. Ako Vaša narudžba nije stigla u predviđenom vremeneu za Vašu lokaciju, to je u većini slučajeva razlog usporenja kreatanja pošiljke u tranzitu, praznici, neradni dani poštanski kompanija u lancu dostave, pre nego da jhe pošiljka izgubljena u transportu ili uništena.

B&H narudžbe se smatraju "izgubljene" na osnovu pravila pošta Pošte Srpske nakon isteka 30 radnih dana  od dana slanja pošiljke do njene krajnje destinacije. Mi vraćamo Vaš novac ili ponovo šaljemo naručene artikle nakon što je pošiljka proglašena da je izgubljena. Ako je Vaša narudžba probila sve termine isporuke i dostave, navodimo par savjeta na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva:

  • provjerite da nije paket ostavljen kod komšije ili na nekoj "sigurnoj" lokacija blizu Vaših ulaznih vrata;
  • provjerite sa Vašim članovima porodice da vidite da li su dobili potvrdu o primitku paketa od poštanske kopanije;
  • provjerite sa Vašom najbližom lokalnom poštanskom kompanijom(ponesite sa sobom indetifikacijsku karticu i dokaz da živite na svojoj adresi), povremeno se desi da se paket vrati a da poštanski radnik ne ostavi obavjest o dolasku paketa na Vašu adresu.

Ponekad isporuke narudžbi u druge dijelove svijeta mogu trajati mnogo duže nego što u većini slučajeva bude. Vrijeme isporuke nije pod našom kontrolom. Mi ćemo izvršiti povrat i poslati zamjenu nakon 35 radnih dana (za Evropu) odnosno 45 radnih dana (ostali dijelovi svijeta) od datuma uplate narudzbe.

Opcija besplatne dostave

Zavisno od veličine narudžbe, nudimo i besplatnu dostavu i ta opcija je uključena automatski prilikom procesa plaćanja narudžbe. I u slučaju da su troškovi dostave Vaše narudžbe gratis, mi tu pošiljku takođe šaljemo sa brojem za praćenje, odnosno preporučeno.

Pravila reklamacije

Možete vratiti naručene artikle nakon 7 dana od dana prijema narudžbe i tražiti povrat punog iznosa novca. Mi ćemo takođe platiti i troškove poštarine za vraćene artikle i to samo u slučaju ako je naša graška (dobili ste artikle koje niste naručili, oštećene artikle i slično...).

Ako ste odlučili vratiti naručeni artikl, jednostavno nam pošaljite spisak artikala koje reklamirate na e-mail reklamacija@glamocani-laktasi.com

Možete očekivati povrat novca u periodu od dvije sedmice od dana kada zaprimimo vraćene artikle, inače u većini slučajeva dobićete Vaš novac istog dana kad primimo reklamirani paket. U ovaj period je uključeno vrijeme dostave reklamiranog paketa (5 do 10 radnih dana), period da preuzmemo vraćeni paket (3 do 5 radnih dana), i jedan dan da izvršimo povrat novca nazad na Vaš PayPal nalog.