PRIBORI I TEHNIKE KUVANJA VILIJEMS SONOMA kuvar recepti jela umak knjiga kuvanje

39.95 EUR
+ Dostava sirom svijeta: 25.00 EUR
Za BiH 3.00 EUR kompletna narudžba


Na stanju: 3   
Stanje: Novo zapakovano i 100% original
Poštarina: Preporučena pošiljka | Više detalja
Dostava: Zavisi od države u koju se isporučuje paket. Prodavac šalje u roku od 1. dana nakon uplate narudžbe.
Povrat: 30 dana povrat novca ili zamjena, kupac plaća povratnu poštarinu. | Isporuka & povrati
Plaćanje: Pouzećem, preko banke, lično i PayPal.

Garancija:
Money Back Guarantee: Covered by PayPal Money Back Guarantee  
Više detalja
Garantovana dostava plaćenih artikala ili vraćamo novac nazad.
Zaštita Vaše plaćene narudžbe i troškova poštarine.

KomentariKomentari

Share on viber

Procitaj odlomak 

Kategorije:
Kuvari

Format: 21x26 cm
Broj strana: 352 strane, tvrd povez
 

O knjizi

Osnovni prirucnik za savremeno kuvanje

Jeste li se ikad zapitali u cemu je razlika izmecu pleha za pitu i tanjira za pecenje pite ili šta je to, zapravo, holandska šerpac Da li želite da nabavite najbolje posude i plehove za svoju novu kuhinjuc Imate li nedoumica prilikom obavljanja osnovnih kulinarskih zadataka: kako bi trebalo potpaliti vatru u roštiljuc Gde treba staviti termometar kad proveravate da li je piletina dobro ispecenac Kako da popravite sos koji se odvojioc Pristupacna objašnjenja i uputstva, koja vas zahvaljujuci fotografijama vode korak po korak, odgovorice vam na ova i na mnoga druga pitanja.

Ovu knjigu shvatite kao najsveobuhvatniji prirucnik osnovnog kuhinjskog pribora i kulinarskih tehnika. Prvi deo predstavlja pregledan vodic kroz osnovni pribor i opremu za vašu kuhinju, uz posebna objašnjenja koja se odnose na razlike izmecu materijala od kojeg se izracuje posuce, kao i osnovne opise vrsta noževa i njihove upotrebe. Drugi deo sadrži više od dvesta pedeset kuvarskih tehnika koje ce vam pomoci da obavite zahtevne kuvarske zadatke: seckanje povrca u raznim oblicima, uklanjanje kostiju i kože s pilecih prsa, priprema i oblikovanje svežeg testa, nadevanje i glaziranje torti sa više kora. Naci cete i savete kako da popravite grešku nacinjenju prilikom pripremanja hrane.

Knjiga sadrži i preko pedeset osnovnih recepata za americke palacinke, savršeno kuvanog lososa, klasicno peceno pile, dinstano letnje povrce, domacu pilecu ili govecu supu i temeljac i za desetine vinegreta i sosova najraznovrsnijih ukusa. cak i kad koristite recepte iz nekog drugog kuvara, Pribor i tehnike kuvanja Vilijems – Sonome poslužice vam kao vodic za penasto mucenje belanaca, cišcenje ostriga, secenje pecenice s koskom i ostale kuvarske zadatke.

Jednostavna za korišcenje, ova knjiga je podeljena po temama, a brojevi na svakoj strani oznacavaju odrecenu vrstu pribora, tehniku pripremanja ili recept. Koristite pregledne indekse na kraju knjige kako biste lakše našli odrecen pribor ili zadatak i konsultujte tabele mera, uporednih mera, temperatura na kojoj se priprema crveno meso ili piletina i namirnica koje mogu poslužiti kao zamena sastojcima navedenim u receptima.

Bez obzira na to da li ste kuvar pocetnik ili neko ko redovno priprema obroke u svojoj kuci, Pribori i tehnike kuvanja Vilijems – Sonome predstavlja nezaobilazan izvor kulinarskih mudrosti.

Knjiga Pribori i tehnike kuvanja Vilijems – Sonome je vaša mapa ka kulinarskom uspehu. Bez obzira na to da li prvi put opremate svoju kuhinju ili vam je potreban ilustrovani vodic kako da isecete piletinu, ova pregledna knjiga – sa više od 1.500 fotografija u boji, 250 kulinarskih tehnika, 200 pribora i 50 recepata  –  postace vaš nezaobilazni izvor kulinarske mudrosti.                    


Najprodavanije Kuvari