Muskarac u grlu Vedrana Rudan knjiga 2016 radnja romana smesna i tuzna ujedno

4.95 EUR
+ Dostava sirom svijeta:
Za BiH 3.00 EUR kompletna narudžba


Na stanju: 3   
Stanje: Novo zapakovano i 100% original
Poštarina: Preporučena pošiljka | Više detalja
Dostava: Zavisi od države u koju se isporučuje paket. Prodavac šalje u roku od 1. dana nakon uplate narudžbe.
Povrat: 30 dana povrat novca ili zamjena, kupac plaća povratnu poštarinu. | Isporuka & povrati
Plaćanje: Pouzećem, preko banke, lično i PayPal.

Garancija:
Money Back Guarantee: Covered by PayPal Money Back Guarantee  
Više detalja
Garantovana dostava plaćenih artikala ili vraćamo novac nazad.
Zaštita Vaše plaćene narudžbe i troškova poštarine.

KomentariKomentari

Share on viber

 Procitaj odlomak

Muškarac u grlu Vedrana Rudan knjiga 2016 radnja romana smešna i tužna ujedno
  

Kategorije: 
Drama
 
Format: 13x20 cm
Broj strana: 160
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja: 19. avgust 2016.
ISBN: 978-86-521-2309-4
 
 
O knjizi
 
Jedanaesta knjiga a ujedno sedmi roman Vedrane Rudan, Muškarac u grlu predstavlja ovu provokativnu spisateljicu u dosad najzrelijem izdanju. Kroz odnos glavne junakinje s nekoliko razlicitih muškaraca, Vedrana Rudan u najnovijem delu bez dlake na jeziku otvara nekoliko tematskih okvira koje u svojoj prozi ranije nije doticala. Ispod pojavnog, spoljašnjeg sloja narativa lagano izbija opor utisak o nemogucnosti komunikacije, o teškocama na koje nailazimo u nastojanjima da dosegnemo ideal istinske bliskosti izmecu dvoje ljudi, o tome kako smo cak i u najbliskijim vezama koje u životu uspemo da ostvarimo ipak osuceni na to da do kraja ostanemo zarobljeni u sebi samima. 
 
Naracija je brza, duhovita, lucidna; radnja romana smešna i tužna ujedno. Rec je o jednoj od onih knjiga koje vam ne dozvoljavaju da ih ispustite iz ruku i koje ce vas razlicitim putevima dovoditi do suza.  
 
O autoru:
 
Vedrana Rudan (1949, Opatija) objavila je deset knjiga, koje su prevedene na engleski, macarski, slovenacki, poljski, francuski, italijanski, ruski i makedonski jezik. U Rusiji su joj prevedene cak tri knjige, u Americi nekoliko prica i dve knjige. Pozorišne predstave dramatizovane prema njenim knjigama igrane su u Rijeci, Zagrebu, Beogradu, Varšavi, Londonu, Santa Moniki, Budimpešti. Bila je novinarka, kolumnistkinja, radila je kao urednica na Hrvatskom radiju i voditeljka TV emisije. Svaki put je dobila otkaz. 
 
Vedrana Rudan piše na svom blogu www.rudan.info. Ima sto šezdeset hiljada sledbenika a stranica je pogledana preko deset miliona puta. Misli da je najcitanija osoba u regionu. Živi u Rijeci s mužem stalno, a s unukom povremeno. Nema psa zato što mnogo putuje. 
 
U „Laguni“ je objavila knjigu Zašto psujem 2015. godine.