Caj za smanjenje masnoca u krvi Biljna Apoteka Karmela 100 grama

9.00 EUR
+ Dostava sirom svijeta:
Za BiH 3.00 EUR kompletna narudžba


Na stanju: 26
Stanje: Novo zapakovano i 100% original
Poštarina: Preporučena pošiljka | Više detalja
Dostava: Zavisi od države u koju se isporučuje paket. Prodavac šalje u roku od 1. dana nakon uplate narudžbe.
Povrat: 30 dana povrat novca ili zamjena, kupac plaća povratnu poštarinu. | Isporuka & povrati
Plaćanje: Pouzećem, preko banke, lično i PayPal.

Garancija:
Money Back Guarantee: Covered by PayPal Money Back Guarantee  
Više detalja
Garantovana dostava plaćenih artikala ili vraćamo novac nazad.
Zaštita Vaše plaćene narudžbe i troškova poštarine.

KomentariKomentari

Share on viber
Ocijenite sa 5* i osvoji Popust kod za sledeću narudžbu

 MASNOĆA U KRVI

Jednu srednju žlicu čaja staviti u 2dcl vode. Čaj kuhati najviše 1 min. Odstoji 10 min poklopljen. Piti 3x2 dcl čaja dnevno, 15 min. poslije jela.

 

Samostan je osnovan 1888. u Mittel-Windthorstu (danas Nova Topola), njemačkoj koloniji na putu između Bosanske Gradiške i Banja Luke. Već sljedeće godine zalaganjem župnika Zimmermanna izgrađena je škola sa stanom za sestre. Do 1945. glavna djelatnost sestara je poučavanje djece doseljenih Nijemaca, ali i drugih narodnosti iz okolnih mjesta.

Nakon Drugog svjetskog rata škola je zabranjena, a sestre nastavljaju život i rad u samostanu: poučavaju vjeronauk, daju satove sviranja i šivanja, a jedna od njihovih karakterističnih djelatnosti je skupljanje i priprema ljekovitih čajeva i pripravaka, po čemu sestre postaju poznate u široj okolici i što im omogućava komunikaciju sa svim ljudima bez obzira na njihovu nacionalnost i vjeru.

Samostan je više puta preuređivan i obnavljan, a osamdesetih godina 20. stoljeća nadograđuje se manja kuća za starije i bolesne sestre koja ujedno služi i za duhovne vježbe.

Zajednica se naglo smanjuje 1991. zbog učestalih napada i prijetnji. Preostale tri sestre morale su otići 4. svibnja 1995., a samostan je oduzet. Vraćen je nakon sedam godina, 5. svibnja 2002., potpuno prazan i uništen. Zalaganjem volontera iz Austrije, Belgije i Italije samostan je očišćen i obnovljen.

Zajednica od tri sestre počela je djelovati 16. listopada 2002. Sestre su odmah nastavile tradiciju pripremanja čajeva i lijekova u Biljnoj ljekarni «Karmela», preko čega ponovno nastoje povezati i otvoriti putove komunikacije sa svim ljudima želeći aktivno utjeloviti svoju karizmu pomirenja i praštanja.

Samostanska kapelica posvećena je Svetoj Obitelji.

Danas u zajednici žive sestre koje pripremaju čajeve i ljekovite pripravke te primaju svakog dobronamjernog gosta koji im pokuca na vrata tražeći u njihovim pripravcima i molitvama pomoć za sebe i svoje bližnje. Mnogi se vraćaju i upisuju u knjigu zahvale za svoje ili tuđe zdravlje.

 

Biljna apoteka «Karmela»
Telefon: +387 (0) 51 892 383

 

Adresa:
Samostan Svete Obitelj
Banjalučki put 1
78418 Nova Topola
Bosna i Hercegovina